Yhteistyo

 • oyoy-logo

  OSAAMISYDIN OY

  Osaamisydin Oy on vuonna 2010 perustettu puolueeton asiantuntijaorganisaatio. Osaamisydin auttaa asiakkaitaan nostamaan osaamistasoaan tietokoneavusteisen suunnittelun (CAD), valmistuksen (CAM) ja tuotetiedon hallinnan/tuotteen elinkaarenhallinnan (PDM/PLM) alueilla.

 • ccy-logo

  CAD/CAM-YHDISTYS RY

  CAD/CAM-yhdistys ry on ohjelmisto- ja laitteistoriippumaton yhdistys kaikille tietokoneavusteisen suunnittelun ja valmistuksen (CAE), tuotteen elinkaaren­hallinnan (PLM) sekä rakennusten tietomallinnuksen (BIM) parissa työskenteleville tai muuten asiasta kiinnostuneille. Yhdistys on perustettu vuonna 1981 tarjoten monipuolisia jäsenetuja ja tietoa kaikesta alalla tapahtuvasta.
  Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on toimia asiantuntijaorganisaationa CAD:in, PLM:n ja BIM:n hyödyntämisessä. Tarkoituksena on, että alan ihmiset tapaavat toisiaan yhdistyksen tarjotessa tähän verkostoitumismahdollisuuden.
  Yhdistys tekee tutkimustyötä CAE/PLM/BIM-alueella. Tutkimustyön tuloksina julkaistaan vuosittain sovellusten käytön tilanne ja kehittyminen Suomessa.

 • indianeer-logo

  INDIANEER CONSULTING

  Indianeer Consulting etsii suomalaisyrityksille (insinööritoimistot, teollisuusyritykset, ICT-yritykset jne.) kumppaneita Intiasta ja toimii yhdistäjänä suomalaisten ja intialaisten kesken. Indianeer Consulting etsii verkostostaaan yrityksellenne sopivat, toimintaanne tukevat luotettavat yhteistyökumppanit

 • nomis-logo

  NOMIS

  Nomis Oy on vuonna 1993 perustettu suoma­lainen tietotekniikan asiantuntija­organisaatio. Nomis Oy:n ydinosaamisalue on palvelu­prosessien hallinta ja kehitys. Ohjelmisto – ja palveluratkaisut on suunniteltu palvelukeskusten ja erilaisten palveluorgani­saatioiden tarpeita silmällä pitäen kattaen sekä prosessin hallinnassa tarvittavat välineet, että tietotaidon. Asiakkaita ovat kaikki organisaatiot joilla on halu tai tarve kehittää palveluprosessejaan.